Δήμος Αριστοτέλη: O απολογισμός του έργου της Διοίκησης σε ένα βίντεο 27 λεπτών

Σε ένα βίντεο 27 λεπτών συμπύκνωσε η διοίκηση του δήμου Αριστοτέλη τον δημόσιο απολογισμό της μέχρι τώρα θητείας της, από τον Σεπτέμβριο του 2019 μέχρι το τέλος του 2020.

Η δημοτική αρχή επέλεξε αυτόν τον τρόπο να επικοινωνήσει τα πεπραγμένα της με δεδομένη την αδυναμία διοργάνωσης ανοιχτών απολογιστικών εκδηλώσεων, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού και των περιορισμών για την αντιμετώπιση της υγειονομικής απειλής.

«Καλώ τους συμπολίτες μου, να διαθέσουν από τον χρόνο τους, αυτά τα 27 λεπτά που διαρκεί το βίντεο ενός συνοπτικού απολογισμού, προκειμένου να ενημερωθούν για τα σημαντικότερα πεπραγμένα της μέχρι τώρα θητείας αυτής της Δημοτικής Αρχής. Το 2020 ήταν ένα έτος-θεμέλιο για το μέλλον. Παρά τις αντιξοότητες που προκάλεσαν η πανδημία και άλλα έκτακτα γεγονότα, καταφέραμε να επιδείξουμε αποτελεσματικότητα, να προωθήσουμε απτό έργο και να προχωρήσουμε με συνέπεια στην οδό εκπλήρωσης των δεσμεύσεων και των στόχων που είχαμε θέσει. Συνεχίζουμε με την ίδια προσήλωση στους στόχους μας και το 2021. Αλλάζουμε το μέλλον. Κάθε μέρα και ένα βήμα!», αναφέρε ο δήμαρχος Στέλιος Βαλιάνος.

Δείτε το βίντεο, το οποίο ο δήμος Αριστοτέλη ανάρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

https://www.facebook.com/DimosAristoteli/videos/391678441940477

Πηγή: https://www.voria.gr/article/dimos-aristoteli-o-apologismos-tou-ergou-tis-diikisis-se-ena-vinteo-27-lepton